Pony's

<
Bruno

Bruno

04-02-2008
Bruin
Ruin

Duc

Duc

05-05-1993
Bruin
Ruin

Duc is een rustige, vriendelijke pony die een ruiter veel vertrouwen geeft. Hij is in de bak heel erg fijn te sturen en heeft een goed basistempo. Met een buitenrit maak je hem altijd blij. Springen doet hij ook graag en helpt de ruiter altijd om goed over de sprong heen te komen. In de beginnerslessen loopt hij vaak voorop en zet dan echt zijn beste beentje voor. Duc is een trouwe pony met een vriendelijk karakter.

Guusje

Guusje

07-05-2004
Vos
Merrie

Guusje is een stoere, brede haflinger merrie van 1.45. Veel kinderen zijn fan van haar. Het is een werkwillige dame die altijd haar best zal doen. Dressuurmatig is ze fijn te rijden, springen doet ze graag en buitenrijden is helemaal een feestje. Guusje is sinds oktober 2016 op Marcroix.

Jip

Jip

26-08-2002
Isabel
Ruin

Jip is met zijn kleur een bijzondere verschijning. Hij heeft namelijk een aalstreep en zwarte puntjes op zijn oren. Hij is een beetje lui maar als je zelf fanatiek bent doet hij gewoon met je mee. Vanwege zijn maat en karakter is hij ook voor grotere kinderen een fijne pony om op te leren rijden.
Jip is een echte knuffelpony en maak je blij met alle aandacht die je hem geeft.

Kleine Kees

Kleine Kees

01-01-2005
Bruinbont
Ruin

Klein maar fijn is bij hem wel een gepaste uitdrukking. Ook al is hij niet zo groot, hij houdt iedereen met langere benen met gemak bij. Hij is namelijk een vlotte pony. Galopperen doet hij het allerliefste. Springen vind hij geweldig en zal ook altijd zijn beste beentje voor zetten. Kleine Kees is een vriendelijke pony en houdt van poetsen.

Mac

Mac

26-05-1994
Bruin
Ruin

Mac is een knappe, brave pony. Hij vind het leuk om te werken en doet graag zijn best voor je. Er rijden veel verschillende ruiters op, van klein tot groot. Springen doet hij graag en hij kan het je goed leren. Ook is hij fijn aan de hulpen en is daardoor een geliefde manegepony.
Mac is een gevoelige pony in omgang maar ondanks dat houdt hij heel erg van aandacht.

Magic

Magic

05-04-1992
Vos
Ruin

Magic is een veelzijdige, getalenteerde pony. In het bos rijden vindt hij fijn maar ook in de bak zal hij altijd zijn best voor je doen. Dressuurmatig is hij fijn te rijden en hij maakt nog graag een sprongetje.
Magic houdt van poetsen en aandacht, al laat hij dat niet altijd merken.

Molly

Molly

1-5-2010

Merrie

Monty

Monty

01-01-2003
Vos
Ruin

Monty is een hele enthousiaste, wat dominante pony. In de bak wil hij graag voor je werken en heeft een fijn, vlot tempo. Springen doet hij ook heel erg graag en helpt de ruiter als het niet helemaal past. Ook in het bos is het een fijne pony. Hij is braaf bij de beginnende ruiter en is ook fijn bij een gevorderde ruiter omdat hij veel kan.
Monty houdt van aandacht en een goede poetsbeurt maar is ook erg op zijn rust gesteld.

Peso

Peso

01-04-1994
Bruin
Ruin

Peso is een kleine maar sterke pony. Vanwege zijn lieve karakter kunnen er veel verschillende ruiters op rijden. Ook met de allerkleinste is hij lief, al kan hij soms wat eigenwijs zijn. Peso maak je blij met een sprongetje en een lekkere buitenrit. In de bak maakt hij zich niet druk en heeft een automatische piloot.
Peso is een pony die het gezellig vind om kinderen om zich heen te hebben.

Pleun

Pleun

15-01-2013

Merrie

Rey

Rey

01-01-2014

Ruin

Sammy

Sammy

01-01-1996
Isabel
Ruin

Sammy is een eigenwijze pony met een lief karakter. Hij is vriendelijk bij de allerkleinste kinderen en voelt precies aan wie er op zijn rug zit. Voor de gevorderde ruiter is hij ook uitdagend want dan wil hij je nog wel eens uit proberen. Maar wanneer je eerlijk bent en je best doet loopt hij de sterren van de hemel. Buitenrijden vind hij heel erg fijn en schudt dan altijd vrolijk met zijn hoofd. Ook springen maakt hem enthousiast. Sammy houdt van poetsen en is een echte kindervriend.

Shakira

Shakira

01-01-2000
Bruin
Merrie

Shakira is een stoere dame. Braaf bij de kleine ruiters maar ook uitdagend voor de grotere. Ze kan soms wat eigenzinnig zijn maar is er altijd van te overtuigen om toch haar best te doen. In het bos loopt ze graag tussen alle andere pony’s in. Shakira is een makkelijke pony in de omgang en vind alles wel prima.

Siepie

Siepie

5-5-2013
Vos
Merrie

Tinkerbell

Tinkerbell

01-01-2008
Bonte
Merrie

Herinneringen

Beppie

Beppie


Appaloosa
Merrie

Beppie heeft van okober 2018 tot augustus 2019 bij ons in de lessen meegelopen en is nu samen met Bobby verhuisd naar Drenthe.

Foxtrot

Foxtrot

1992-2017
Koffievos
Ruin

Goldy

Goldy

1997-2018

Christie

Christie

1997-2019